sob., 27.05.2023
11:00–13:30
Warsztaty
Muzeum Warszawskiej Pragi
20 zł
Zrób sobie przekąskę na podróż | „Kolej na Pragę”
Czy w podróż można zabrać tylko gotowane na twardo jajko i kanapki? Otóż nie!
Doświadczona mistrzyni przekąsek, Agata Kapłun, pokaże wystrzałowe i nieoczywiste pomysły na to, co można przekąsić w drodze na wakacje. Ale nie tylko! Przekąski będą idealne również do szkoły i do pracy.
Agata Kapłun – z wykształcenia amerykanistka i kucharka, ukończyła Uniwersytet Warszawski i paryskie Le Cordon Bleu. Gotuje i w pracy i poza nią, organizując wieczory tematyczne, warsztaty i cateringi. Miłośniczka podróży małych i dużych, całym sercem kochająca kanapki, przekąski i pociągi.
Ilość miejsc: 12
Wydarzenie towarzyszy wystawie „Kolej na Pragę”. Dowiedz się więcej o wystawie.